Banan- og ferskenpuré

Portioner: 4

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 1 lille moden banan (ca. 100 g)
  • 1 stor, meget moden fersken (ca. 150 g), uden skind og skåret i stykker (eller en halv dåse usødede ferskenskiver)

Pil bananen, og skær den i skiver. Kom banan og fersken i et blenderglas eller dyb skål, og tilsæt lidt vand eller ferskensaft. Blend med en stavblender, til det er jævnt.

 

4 kommentarer
  • Helle siger:

    Sikke nogle fantastiske opskrifter der er her på denne side, men jeg vil gerne vide hvor mange af opskrifterne der kan fryses ned.

    Mvh Helle

    • Trine Juul siger:

      Hej Helle.

      Jeg beklager det sene svar, vi har desværre haft en del sygedom i det lille hjem de sidste to uger. Men vi nu på pletten igen 🙂

      Der er jo en stor del af opskrifterne som kan fryses. Jeg får dog svært ved at plukke dem alle ud, da der ligger en del opskrifter herinde. Men jeg vil meget gerne arbejde på at få skrevet ved hver enkel opskrift, om de kan fryses.

      Håber det er svar nok på dit spørgsmål? Rigtig god jul til dig og din familie.

      Mvh. Trine

  • Rikke siger:

    Kan denne fryses banan fersken??
    Eller bliver de brune fordi der er banan i?

    Og er det sådan en dessert agtigt pure eller topping til grød og nogen den special er egnet til af grød hvis man putter det på toppen?

    • Hej Rikke.

      Du kan godt fryse puréen, den kan dog blive en smule brun i det pga. bananen, men har ingen betydning for smagen. Den kan bruges både som topping og som ren puré til f.eks. lille dessert.

      Mvh. Trine

  • Skriv et svar til Rikke Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *