Dampet fisk

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 40 g. frisk eller optøet torsk eller rødspætte
  • 2 dl. vand

Kom vand i en lille gryde med dampindsats og bring det i kog. Læg fisken i og kom låg på, lad det dampe i ca.5-10 min., eller til det falder fra hinanden. Pas på med at give det for meget, da det bliver hurtigt tørt, fisken tilbereder stadig sig selv når det er taget op.

Pil fisken fra hinanden med en gaffel eller fingrene og bland det i en kartoffelmos eller anden grøntsagsmos.

8 kommentarer
  • […] minutter, så spinaten “visner”. Afkøl og server med ris og evt. en slags kød, f.eks. dampet fisk […]

  • […] Kom grøntsagerne i en gryde med kogende vand. Læg låg på og lad det simre. Efter ca. 7 min. dampes eller koges fisken i vand, til den er gennemkogt (ca. 6 min.). Tag alle ingredienser af varmen, […]

  • […] Hæld det hele i en smurt ovnfast skål eller fad og bag i 30-45 min. Server sammen med f.eks. damper fisk […]

  • […] revet gulerod og æble sammen med olie og server sammen med f.eks. kartoffelmos og dampet fisk. Hvis man vil give salaten et lille pift kan man finriste lidt sesamfrø og drysse over. […]

  • Dunia siger:

    Kan jeg blend mælk med??

  • Det bør der ikke være noget i vejen for, så længe man bruger en af de nævnte fisketyper. Jeg ville dog foretrække det frisk 🙂

    Med venlig hilsen,

    Noel Christensen

  • Hej Camilla.

    Ja det kan det.

    Mvh. Trine

  • Skriv et svar til Dunia Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *