Figenpålæg

Tid: 10 min.

Ingredienser:
  • 100 g. usvovlede tørrede abrikoser
  • 100 g. tørrede dadler uden sten
  • 100 g. tørrede figner

Klip stilken af fignerne og blend dem sammen med de øvrige ingredienser, til en ensartet masse. Brug gerne en foodprocessor. Læg nu massen oven på et stykke pergamentpapir og rul den til en pølse. Opbevares i køleskabet. Skær det ønskede antal skiver af rullen når den er kold. Andre former for tørret frugter, kan ligeledes bruges.

Fryseegnet: Nej

6 kommentarer
  • Rikke siger:

    Hvilke andet frugt kunne man bruge?

    • Hej Rikke.

      Du kan bruge alt slags tørret frugt, f.eks. rosiner, tranebær, andre tørrede bær, svesker o.lign. Frysetørret hindbær til at give figenpålægen en anden smag 🙂

      Mvh. Trine

  • Rikke siger:

    Har du prøvet at lave det i andet end en foodprocessor?

  • Anita siger:

    Hej..
    Kan man tilsætte lidt atamon i den færdige masse så det kan holde sig lidt længere?

  • Skriv et svar til Trine Juul Christensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *