Havregrødspandekager

Portioner: 5-7 stk.

Tid: 30 min.

Ingredienser:
  • 2 dl. kold havregrød evt. rester fra morgenmaden
  • 1 æg
  • ½ dl. mælk
  • 1 spsk. mel

Alle ingredienser piskes sammen og sættes på køl i 15 min. Varm en pande på middel/høj varme med en god klat smør/margarine. Jeg kunne have tre pandekager pr. gang. Når pandekagerne danner små luftbobler er det tid til at vende dem. Bag færdig i 2-3 min.

18 kommentarer
  • Tina siger:

    MUMS siger vi bare.
    Manglede ideer til mellemmåltider og de her pandekager er blevet en succes.
    TAK

  • Karina Larsen siger:

    Kan de fryses? Og hvor mange bliver der af denne portion?

  • Stine siger:

    Kan man lave dem med modermælkserstatning?? 🙂

  • Line siger:

    Må de fryses når der er modermælk i?

    • Hej Line.

      Ja det må de gerne, men hvis du varmer pandekagerne hårdt op inden servering skal du være opmærksom på at en del af vitaminerne og mineralerne i modermælken ødelægges.

      Mvh. Trine

  • Therese siger:

    Kan man lave dem på vand i stedet for mælk?

  • Mette jørgensen siger:

    Jeg kommer banan og æg i .. Ingen mel ingen mælk hele familien elsker dem.

  • Sanne siger:

    Hejsa! Jeg brugte siden her meget til min datter for nogle år siden! Nu har vi også en lille gut på snart fire mdr! Vil gerne bruge din side igen, men er nysgerrig på om opskrifterne er opdaterede på de nye anbefalinger fra SST? Alts mht gluten og komælk?

  • Stig J. Skaarup siger:

    Altid en vinder i min familie. Finder ofte på at lave for meget havregrød til min datters morgenmad, så der er rester til en omgang pandekager. Kan varmt anbefalede at servere dem med nutella 😉

  • Mads Hedegaard siger:

    Hej! Vores har ægge-allergi. Kan man lave dem med bagepulver i stedet og hvor meget?

    Mvh Mads

  • Susanne siger:

    Kan man bruge mandelmælk i stedet for alm. mælk? Mit barn er 9,5 mdr.

  • Skriv et svar til Trine Juul Christensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *