Jordskokmos med æble

Portioner: 1

Tid: 20 min.

Ingredienser:
  • ½ æble, skrællet og i tern
  • 50 g. jordskok, skrællet og i tern
  • 1 tsk. fedtstof

Kog æble og jordskok i en gryde med vand så det dækker, ca 15 min. Mos grøntsagerne groft med en gaffel, hvis man ikke vil have mosen så grov, kan det blendes med at stavblender. Tilsæt fedtstof og evt. lidt modermælk eller drikkeklar MME for den rigtige konsistens.

Fryseegnet: Ja

4 kommentarer
  • Nadja Almind siger:

    Hej.
    Kan man bruge denne opskrift i kartoffelmosen?
    Vh Nadja

  • Solvei K siger:

    Rigtigt godt, storfavorit hos vores 6 1/5 måneders.

  • Skriv et svar til Trine Juul Mortensen Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *