Mal nødderne til mel med en kaffekværn eller i en minihakker. Rør kakaopulver, kokosolie og salt sammen med “nøddemelet” indtil du har en fast masse.
Fordel massen i et så tyndt lag som muligt i en springform dækket af bagepapir ellerfilm. Blend kakaopulver, dadler, kokosoli, vanilje og salt indtil konsistensen er ensartet og lækker cremet.
Hæld fyldet i tærteformen og stil den i køleskabet nogle timer. Skal det gå hurtigt kan du stille den i fryseren cirka 1 time.
Server den på en tallerken sammen med de friske hindbær.
Hvad er forskellen på “raw” kakaopulver og alm kakaopulver, og hvor købes raw kakaopulver?
Hej Mette.
“Raw” betyder bare “rå”, altså at man mener det skal være ren kakao og ikke det som indeholder sukker og en masse andet 😉
Mvh. Trine
Mmmmh det her lyder alt for lækkert, elsker rawkager og alt med chokolade!
Mange hilsner,
Nadja
http://sunderehverdag.dk
Hej Nadja.
Ja den er vildt lækker – har planer om at lave den her op til jul 🙂
Sikken fin hjemmeside du har, var lige inde og smugekigge!
Mvh. Trine