Rødspætte med ris og rød peber

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • ½ lille persillerod skrællet og i store tern
  • ½ lille snack peber eller rød alm. peber i store tern
  • ½ rødspættefilet benfri
  • ½ dl. kogte kolde ris
  • 1 tsk. fedtstof
  • ½ dl. sødmælk/modermælk/færdigblandet MME

Læg persillerod og rød peber i en lille gryde med dampindsats og damp til det er mørt, ca. 10 min. Tag herefter grøntsagerne op og læg fisken i. Lad den dampe i ca.5 min. Sørg hele tiden for at der er vand i gryden så det ikke brænder på. Blend grøntsagerne sammen med ris, fedtstof og mælk,  til mosen har den ønskede konsistens og fordel fisken fint ovenpå.

P1060051

Mikrobølgeovn:

Ønsker man at bruge mikrobølgeovn, så læg grøntsagerne i en skål med 2 spk. vand og varme ved fuld varme i ca.3 min. Læg evt. mikrobølgeovn film over. Herefter varmes fisken på samme måde, fuld varme i 3 min.

P1060055

6 kommentarer
  • majbrit jensen siger:

    kan det fyses ned.?

  • Michelle siger:

    Må de få almindelige ris fra 6 måneder? ?

  • Ajsa siger:

    Hej!

    Gud hvilken god hjemmeside ????? Men en masse lækre opskrifter!

    Nu til mit spørgsmål. Hvad mener du med det her: i en lille gryden med dampindsats? ☺️?

    Med vänlig hälsning,
    Ajsa

  • maria skov nielsen siger:

    Alle dine opskrifter er det til en portion? 🙂

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This