Spinatpandekager

Portioner: 5-6

Tid: 10 min.

Ingredienser:
  • 150 g. frisk spinat, kogt, vredet væde fra og hakket
  • 75 g. hvedemel eller majsmel
  • 1 æg og 1 ekstra æggeblomme
  • 2 dl. sødmælk
  • 3 spsk. olie
  • Peber og revet muskatnød
  • Rapsolie til stegning

Rør mel og ægget sammen, tilsæt den ekstra æggeblomme, mælk, olie, spinat og krydderier og bland godt. Lad dejen hvile i køleskabet. Hæld dejen ud i små klatter på en pande med olie ved moderat varme, giv dem ca. 2-3 min. på hver side.Pandekagerne er færdige når de har en fin gylden farve på begge sider. De må IKKE blive branket, det kan de små mavser ikke tåle.

Lækkert som en lille snack eller som tilbehør til kød og grønt.

Fryseegnet: Ja

NB! Vær opmærksom på at baby ikke må få for meget spinat, selleri og rødbede pga. et højt indhold af nitrat. Læs mere om det her

2 kommentarer
  • Dina Mikkelsen siger:

    kan man bruge frosen istedet? hvis ja hvor meget ?

  • Hej Dina,

    Det er der som sådan ikke noget i vejen for, men jeg kender desværre ikke mængde/mål på dette, så det må være et spørgsmål om at prøve sig lidt frem 🙂

    Med venlig hilsen,

    Noel Christensen

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *