Æblemos på under 5 min.

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 1 sødt æble, uden skræl og kerner, i tern

Put æblet i en mikroovnvenlig skål (uden vand) og giv det 2 min. ved fuld styrke. Saften som er i æblet, sørger for at det ikke tørrer ind under tilberedningen.

Put æble og evt. saft i et blenderglas og blend til en fin puré. Wupti, færdig æblemos på under 5 min.

14 kommentarer
  • Katharina siger:

    Skræller du æblet inden det kommer i mikro?

  • Line Mathiesen siger:

    Kan det fryses? Og kan man evt bruge en klat oveni noget majsmel-mos?

  • Line Mathiesen siger:

    Tak for hurtigt svar 🙂 Kan man bruge samme fremgangsmåde med pærer?

  • Theresa siger:

    Er i tvivl om der skal låg på bøtten i miktovnen ??

  • Michella siger:

    hej , hvor længe kan det holde sig i køleskab? Og kan man putte det i microovn til at varme op hvis det har stået på køl?

  • Karoline siger:

    Hvad gør du med kernehuset? 🙂

  • Christine siger:

    Hej hej. Jeg fik fældet mine æble træer sidste år. Ca 9 måneder siden. Fik plukket en masse æbler, skrællet dem, skæret dem ud i små både, og frosset dem ned. – Nu er de vil ikke blevet for gamle til at blive lavet til mos? ☺

  • Tanya siger:

    En anbefaling til dem som ønsker at søde syrlige æbler. Kog da sammen med en sød pære. Naturlig sødme af æble/pæremos uden sukker eller vanille
    .er et læmpe hit hos min søn som topping i grød.

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *