Damp fisken i en gryde med dampindsats i ca. 5-10 min., eller til den er mør. Imens blendes de hakkede tomater til en glat puré. Hæld tomatpuré i en lille gryde sammen med hvidløg og basilikum og kog det op under omrøring. Hvis ikke du har lavet kartoffelmosen på forhånd, så koges en kartoffel mør i en gryde og derefter moses med en gaffel. Tilsæt evt. lidt modermælk eller drikkeklar MME. Server fisk med kartoffelmos og tomatsauce over.
Fryseegnet: Nej
Hej 🙂
Har ikke så meget forstand på fisk – er det noget specielt man skal tage ? Tænker i forhold til ben der evt. Kan være i fisken ..
Mvh Lovise
Hej Lovise.
Jeg plejer at bruge torsk eller laks, da der er et minimum af ben i, hvis du køber fileterne. Køb gerne fra fiskehandleren, men tjek altid for ben for en sikkerheds skyld 😉
Mvh. Trine
Hej Trine,
Kan man bruge friske tomater (blendet)? I så fald, skal tomaterne skrælles inden de blendes eller skal kernerne fjernes?
Tak for gode opskrifter 🙂
Hej Mai.
Ja det kan du godt. De behøves ikke at forarbejdes.
Mvh. Trine
Hvorfor kan denne ret ikke fryses?
Hvis ikke man har en dampindsats hvordan tilberedes den så?