Læg kyllingebryst og butternut squash i en gryde, hæld vand i så det dækker. Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min., eller indtil kyllingen er kogt igennem og squash er mørt. I mellemtiden, blancher den røde peber i kogende vand i 30 sek. Puré den røde peber i en foodprocessor. Røre den røde peber puré ind i kyllingeblandingen, sammen med evt. dild. Hvis retten er for grov, så kan det blendes med en stavblender.
7 kommentarer
Hvorfor kan en baby på 6 mdr ikke få dette :-)??
Hej Louise.
Kan godt forstå at du spørger. Den eneste grund til at jeg har skrevet fra 7 mdr. er fordi nogen siger at babyer ikke må få peberfrugt før de er 6-7 mdr. Så det er kun derfor det står under 7 mdr., simpelthen for at være på den sikre side. Jeg har nu lavet denne ret til min datter da hun var 6 mdr. og hun har ikke taget skade 😉
Mvh. Trine
Dumt spørgsmål men er lidt i tvivl hvad en buttersquash
Hej Janni.
Et butternut squash er egentlig et græskar, som har en meget mild nøddeagtig smag og som kan findes mange steder her til efteråret, også i supermarkederne.
Mvh. Trine
Mvh. Trine
er retten fryseegnet?
Hej Annette.
Ja den kan godt fryses, dog ikke mere end 2 mdr. da det mister smag.
Mvh. Trine
Skal kyllinge fileten i rå med butternut’en?