Kylling med rød peber fra 7 mdr.

Portioner: 1

Tid: 40 min.

Ingredienser:
  • 50 g. kyllingebryst i små tern
  • 1 lille rød peber
  • 1 tsk frisk dild (valgfrit)
  • ½ dl. butternut squash i tern
  • ½ dl. vand
  • Evt. sødmælk, modermælk eller drikkeklar modermælkserstatning

Læg kyllingebryst og butternut squash i en gryde, hæld vand i så det dækker. Bring det i kog, skru ned for varmen og lad det simre i 15-20 min., eller indtil kyllingen er kogt igennem og squash er mørt. I mellemtiden, blancher den røde peber i kogende vand i 30 sek. Puré den røde peber i en foodprocessor. Røre den røde peber puré ind i kyllingeblandingen, sammen med evt. dild. Hvis retten er for grov, så kan det blendes med en stavblender.

7 kommentarer
  • louise siger:

    Hvorfor kan en baby på 6 mdr ikke få dette :-)??

    • Hej Louise.

      Kan godt forstå at du spørger. Den eneste grund til at jeg har skrevet fra 7 mdr. er fordi nogen siger at babyer ikke må få peberfrugt før de er 6-7 mdr. Så det er kun derfor det står under 7 mdr., simpelthen for at være på den sikre side. Jeg har nu lavet denne ret til min datter da hun var 6 mdr. og hun har ikke taget skade 😉

      Mvh. Trine

  • Janni Hansen siger:

    Dumt spørgsmål men er lidt i tvivl hvad en buttersquash

  • Annette siger:

    er retten fryseegnet?

  • Susan siger:

    Skal kyllinge fileten i rå med butternut’en?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *