Tænd ovnen på 200 grader. Skær kyllingefileterne i store tern. Find tre dybe tallerkner eller skåle frem. Put mel i den første, piske æggende i den anden og rasp med valgfrie krydderier i den tredje samt en smule salt, afhængig af om der er salt i krydderiblandingen. Vend kyllingestykkerne i melet og børst fri for overskydende mel. Vend herefter i æg og derefter i raspen. Læg stykkerne pænt spredt på en bradepande med bagepapir og bag i ovnen i ca.10-12 min. Kan også bruges som en lille snack på farten.
Fryseegnet: Ja, men “raspen” kan godt blive en smule blød ved optøningen.
Tak for opskriften, de er virkelig lækre! Kan man mon lave dem med fisk istedet og stadig komme dem i ovnen?
Hej Signe.
Ja de er nemlig rigtig go’e og nemme at lave 🙂
Du kan sagtens bruge fisk i stedet for. Du skal bare reducere bagetiden med et par minutter.
Mvh. Trine
Hej Trine
Det kan godt være, at jeg spørger dumt men er det rå kylling eller skal fileterne koges inden?
Tak for alle dine gode opskrifter -vi nyder dem ☺️
Mvh Dagny
Hej Dagny.
Der findes ingen dumme spørgsmål 😉
Kyllingen skal være rå når du sætter det i ovnen.
Mvh. Trine