Rodfrugtmos

Portioner: 10-12

Tid: 20 min.

Ingredienser:
  • 1 mellemstor kartoffel, skrællet og hakket
  • 1 mellemstor persillerod, skrællet og hakket
  • 1 mellemstor gulerod, skrællet og skåret i skiver
  • 1 mellemstor pastinak, skrællet og skåret i skiver
  • Letsaltet grøntsagsbouillon eller vand

Kom alle grøntsagerne i en gryde og hæld vand eller bouillion over til det dækker. Lad grøntsagerne simre, til de er møre (ca. 15 min.). Purér med en stavblender og tilsæt modermælk eller drikkeklar MME til de får den rette konsistens

4 kommentarer
  • Maria Nielsen siger:

    Hej!
    Må en på 4,5 md ikke få dette? 🙂
    Mvh Maria

  • Rikke hermansen siger:

    Hej:) må ovenstående fryses inden der blandes mme og fedststoffer i?? Mvh Rikke

    • Hej Rikke.

      Ja det må gerne fryses. Jeg anbefaler at man helst fryser uden fedtstof og mme i, da det kan ende med en underlig konsistens og vitaminerne kan beskadiges ved frost.

      Mvh. Trine

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This