3-kornsgrød

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 1 spsk. havregryn
  • 1spsk. hirseflager
  • 1 spsk. rugmel
  • 2 dl. koldt vand
  • 1 tsk. fedtstof
  • ½ dl. modermælkserstatning eller sødmælk

Kom gryn, flager, mel og vand i en gryde og pisk til det koger. Kog grøden ved svag varme i ca.2-3 min. Pisk af og til. Sluk for grøden og tilsæt fedtstof og mælk, og evt. lidt frugtmos.

Fryseegnet: Nej

12 kommentarer
  • Rikke siger:

    Har du andre 3 korns opskifter? 🙂 syntes jeg finde den alle seder på nettet, den er nu også go

    • Hej Rikke.

      Tak for din henvendelse.

      Jeg har desværre ikke lige nogen pt, men jeg vil meget gerne prøve at finde nogle – skal det være en anden form for grød eller er det andet du søger?

      Mvh. Trine 🙂

  • Marie siger:

    Kan man bruge groft rugmel?

  • Camilla siger:

    Hej Trine

    Kan den laves i microovn? Og hvis ja, hvor langt skal den have?

    mvh Camilla

    • Hej Camilla.

      Jeg har ikke forsøgt at lave 3-korngrød i microovnen. Men når jeg f.eks. laver havregrød i microovnen, så hælder jeg gryn og mælk/vand i en dyb tallerken og giver det 3½ min. ved 80W. Jeg vil tro at du kan lave det på samme måde 🙂

      Mvh. Trine

  • mariam siger:

    Hvor mage månder er det fra

  • Mette Holm Olsen siger:

    Kan man bruge spektret i stedet for rugmel? ?

  • Ida Grytter siger:

    Hej Trine

    Hvorfor bliver min grød helt vandet? det er faktisk slet ikke grød og gør som der står i opskriften og laver den i en gryde.

    Mvh
    Ida

  • Julie siger:

    Kan man skifte rugmel ud med boghvedemel?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This