Blåbær- og æblemos

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 3 mellemstore æbler, skrælet, udkernet og skåert i tern (f.eks. Golden Delicious)
  • ½ kop blåbær (friske eller frosne)
  • ½ dl. vand

Læg æbler, blåbær og vand i kasserolle. Simre på medium-lav varme, indtil æblerne er møre og blåbær er sprængt – ca 10-12 minutter. Hæld det i et blenderglas eller dyb skål og blend med en stavblender. Tilsæt mere vand om nødvendigt.

4 kommentarer
  • mette siger:

    Har lige fundet denne geniale side, der er såå meget der skal prøves☺ er denne opskrift fryse-egnet?

  • Joan johansen siger:

    Prøver lige med brombær også!!!

  • Helle Sørensen siger:

    Hvis man bruger frossen bær. Må man så fryse det igen i portions størrelser??

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *