Læg æbler, blåbær og vand i kasserolle. Simre på medium-lav varme, indtil æblerne er møre og blåbær er sprængt – ca 10-12 minutter. Hæld det i et blenderglas eller dyb skål og blend med en stavblender. Tilsæt mere vand om nødvendigt.
Blåbær- og æblemos

Portioner: 1
Tid: 15 min.
Ingredienser:
- 3 mellemstore æbler, skrælet, udkernet og skåert i tern (f.eks. Golden Delicious)
- ½ kop blåbær (friske eller frosne)
- ½ dl. vand
Har lige fundet denne geniale side, der er såå meget der skal prøves☺ er denne opskrift fryse-egnet?
Hej Mette.
Beklager mit meget sene svar – jeg er glad for at du kan bruge siden 🙂
Du kan godt fryse mosen.
Godt nytår!
Mvh. Trine
Prøver lige med brombær også!!!
Hvis man bruger frossen bær. Må man så fryse det igen i portions størrelser??