Æble- og appelsinmos

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 1 sødt æble skrællet og udkernet, skåret i tern
  • ½ appelsin, kun bådene og så lidt af det hvide, som muligt

Læg æble og appelsin i et blenderglas eller dyb skål og blend med en stavblender til det har en fin konsistens. Er lækkert som topping på grød f.eks hirsegrød eller som dessert

3 kommentarer
  • Katja Jensen siger:

    Kan den fryses?

    Tak for en fantastisk hjemmeside, er ikke selv særlig kreativ mhs til mad til lille men får masser af inspiration fra din hjemmeside:)

    • Hej Katja.

      Jeg er glad for at hører du kan bruge siden – dejligt at den kan give noget inspiration 🙂

      Den kan godt fryses – dog ikke mere end 2 mdr., så mister det smag.

      Mvh. Trine

  • Carina Jessen siger:

    Skal æble ikke koges?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This