Skær rugbrødet i tern og dæk det med vand i en skål, lad det trække natten over i køleskabet. Næste morgen koges det i en gryde med vandet og pære i 2-3 min. Hæld det i et blenderglas eller en dyb skål og blend med en stavblender. Tilsæt fedtstof og mælk, når grøden er en smule nedkølet.
Fryseegnet: Ja
Super god opskrift, min søn på næsten 9 mdr. er helt vild med det 🙂
Tak for en super god hjemmeside!
Hej Anja.
Det er jeg meget glad for at hører, dejligt din søn kan li den 🙂
Mvh. Trine
Kan man fryse det ned når der er kommet mælk og fedtstof i eller skal det fryses ned inden?
Hej Malene.
Du skal fryse grøden ned uden fedtstof og mælk i, det skal først tilføjes når baby skal spise 🙂
Mvh. Trine
Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?
Hej Ninna.
Det kan holde sig max to dage i køleskabe 🙂
Mvh. Trine
Hvad for noget rugbrød bruger i? Kan det være bondebrød? Gulerodsbrød? 🙂 Rigtig god hjemmeside 🙂
Hej Mulle.
Du kan bruge alt slags rugbrød, det skal bare ikke være med store kerner som græskar og solsikke. Jeg bruger mørk bondebrød eller x-tra helt rugbrød (det som ikke er i skriver)
Er glad for at du kan bruge vores hjemmeside 🙂
Mvh. Trine
hej, når du skriver fintrevet pære, er det med den lille siden af rivejern ? 🙂 det er første gang jeg ska lave det til min søn, håber han kan lide det 🙂 han er ikke så vild med meget andet 🙁
Det kommer an på hvor groft din søn kan spise. Er han ikke helt klare til mad med større stykker i, vil jeg anbefale at du bruger den fine side af rivejernet 🙂
Hej. Er der ikke alt for meget salt i købe-rugbrød til baby ?
Mvh Malene
Hej Malene.
Ikke mig bekendt – jeg har aldrig hørt om at det skulle være et problem.
Mvh. Trine