Øllebrød med pære

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 2 skiver rugbrød uden kerner
  • 2 dl. vand
  • 1 tsk. fedtstof
  • 1 spsk. sødmælk, modermælk eller drikkeklar modermælkserstatning
  • ½ fintrevet pære uden skal

Skær rugbrødet i tern og dæk det med vand i en skål, lad det trække natten over i køleskabet.  Næste morgen koges det i en gryde med vandet og pære i 2-3 min. Hæld det i et blenderglas eller en dyb skål og blend med en stavblender. Tilsæt fedtstof og mælk, når grøden er en smule nedkølet.

Fryseegnet: Ja

12 kommentarer
  • Anja Holst siger:

    Super god opskrift, min søn på næsten 9 mdr. er helt vild med det 🙂
    Tak for en super god hjemmeside!

  • Malene siger:

    Kan man fryse det ned når der er kommet mælk og fedtstof i eller skal det fryses ned inden?

  • Ninna siger:

    Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?

  • Mulle siger:

    Hvad for noget rugbrød bruger i? Kan det være bondebrød? Gulerodsbrød? 🙂 Rigtig god hjemmeside 🙂

    • Hej Mulle.

      Du kan bruge alt slags rugbrød, det skal bare ikke være med store kerner som græskar og solsikke. Jeg bruger mørk bondebrød eller x-tra helt rugbrød (det som ikke er i skriver)

      Er glad for at du kan bruge vores hjemmeside 🙂

      Mvh. Trine

  • feen siger:

    hej, når du skriver fintrevet pære, er det med den lille siden af rivejern ? 🙂 det er første gang jeg ska lave det til min søn, håber han kan lide det 🙂 han er ikke så vild med meget andet 🙁

  • Malene siger:

    Hej. Er der ikke alt for meget salt i købe-rugbrød til baby ?
    Mvh Malene

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This