Ærte-, gulerods- og porrerpuré

Portioner: 1

Tid: 20 min.

Ingredienser:
  • ½ dl. grønne ærter (friske eller frosne)
  • 1 gulerod
  • ½ lille porre
  • Evt. modermælk eller drikkeklar MME
  • 1 kvist frisk rosmarin
Skræl guleroden og skær den i grove tern, porren vaskes grundigt og skæres i grove tern. Gulerod, porre og rosmarin kvist kommes i en gryde og dækkes med vand. Bring det i kog, og skru ned, lad det koge i ca. 5 min. Kom ærterne i og kog fortsat i 5 min., eller til det hele er mørt. Fjern rosmarin kvisten og blend med en stavblender. Bland evt. modermælk eller drikkeklar MME i.
1 kommentar
  • Mia Pedersen siger:

    Hej kan denne purre fryses ned ?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *