Forvarm ovnen til 200 grader. Rør hvidløg og purløg i olivenolie. Bland pære, blomkål og squash i. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag dem i 45 min til 1 time, indtil alle ingredienser er møre. Blend med en stavblender og rør mælk i.
Blomkål-, butternut squash- og pæremos
Portioner: 2-3
Tid: 60 min.
Ingredienser:
- 200 g. butternut squash skrællet og i tern
- 4 til 5 blomkålsbuketterne
- 1 lille pære
- 1 spsk. olivenolie
- 1 lille fed hvidløg, knust
- 1 tsk. frisk purløg
- 1 dl. sødmælk, modermælk eller drikkeklar modermælkserstatning
Hej Trine kan retten fryses?
Vh Cecilie
Hej Cecilie.
Det kan den godt – dog max i to mdr. da retten mister smag.
Mvh. Trine
Hej!
Har svært ved at finde butternut squash,tror du retten bliver god med alm squash? Min datter elsker alle opskrifter herinde fra,tak!
Hej Marianne.
Det vælter snart frem med butternut squash, de har sæson her til efteråret. Jeg har ikke prøvet med alm. squash, men du kan evt. bruge søde kartofler i stedet for.
Mvh. Trine
Hvad er en butternut squash og hvordan laver man dampet fisk
Hej Lonnie.
En butternut squash er en vintersquash, der er ganske hård i skallen. Men smagen er blød, rund og nøddeagtig.
Du kan finde opskriften på dampet fisk her: http://www.babykogebogen.dk/dampet-fisk/
Mvh. Trine
Hej ?
Har du nogle opskrifter med alm squash?
På forhånd tusind tak
Mvh Gitte