Kog kyllingestykkerne i en lille gryde til det er gennemkogt, men ikke tørt, ca. 10 min. De sidste 5 min. af kogtiden kommes broccolien i.
Rør flødeost, mælk og revet ost godt sammen i en skål. Rør herefter broccoli og kyllingen i. Blend med en stavblender, til det har den rette konsistens
Rør flødeost, mælk og revet ost godt sammen i en skål. Rør herefter broccoli og kyllingen i. Blend med en stavblender, til det har den rette konsistens
kan det fryses ?
Hej Heidi.
Jeg har desværre ikke selv forsøgt mig med det, men selve ingredienserne der er i opskriften kan sagtens fryses, dog ikke hvis du bruger modermælkserstatning. Det kan direkte blive sundhedsskadeligt. Men bruger du alm. mælk eller modermælk kan du godt.
God aften til dig.
Mvh. Trine
Hvorfor er MME sundhedsskadelig, når den fryses ned? Min sp siger, at jeg rooolig kan anvende MME i fx mos og fryse det til senere brug…
Hej Britt.
Det bliver ikke direkte sundhedsskadelig! Men det siges at det ikke er godt at nedfryse mme, da det mister sine vitaminer og mineraler når det fryses.
Mvh. Trine
Hvornår skal mælken i?
Hej Mette.
Tak for din henvendelse.
Jeg kan godt se jeg har glemt at tilføje mælken, tak fordi du skriver det 🙂
Mælken skal røres i sammen med flødeost og revet ost.
Mvh. Trine
hej
Er det rigtig nok der skal 5 1/2 dl mælk i ??
Syntes de lyder af meget.
Mvh. Birgtte
Hej Birgitte.
Tak for din henvendelse.
Den er jeg glad for du lige spottede, det er selvfølgelig kun 5½ spsk. mælk! 🙂
Mvh. Trine
Hej..
Er det nogen bestemt flødeost og revet ost?
Hilsen Camilla
Hej Camilla,
Tak for dit spørgsmål.
Du kan bruge alle slags flødeost, blot det ikke er et light-produkt, det samme gælder for den revet ost.
Med venlig hilsen,
Noel Christensen
Hej
Kunne det tænkes det ville være en god ide lige at skrive oppe i ingeedienserne det med mælken kan se det ikke er rettet at de skal være spsk 🙂
Hej Malene.
Det er hermed rettet, mente ellers jeg havde rettet det. Men tak for det 🙂
Mvh. Trine
Hejsa
Var det ikke en ide at ændre det med mælken, og skrive spsk i stedet for dl oppe under ingredienser
Hej.
Hvilken flødeost er god at bruge? Går ud fra det er smøreost der menes?
Hej Louise.
Jeg har brugt Philidelphia, ikke light 🙂
Mvh. Trine
Jeg synes den bliver lidt tynd så næste gang vil jeg undlade mælken. Til gengæld kan jeg anbefale at tilføje 1/2 tsk sød paprika.
Mvh Randi
Og i øvrigt tak for god inspiration 🙂
Hvor mange portioner bliver der?