Klip stilken af fignerne og blend dem sammen med de øvrige ingredienser, til en ensartet masse. Brug gerne en foodprocessor. Læg nu massen oven på et stykke pergamentpapir og rul den til en pølse. Opbevares i køleskabet. Skær det ønskede antal skiver af rullen når den er kold. Andre former for tørret frugter, kan ligeledes bruges.
Fryseegnet: Nej
Hvilke andet frugt kunne man bruge?
Hej Rikke.
Du kan bruge alt slags tørret frugt, f.eks. rosiner, tranebær, andre tørrede bær, svesker o.lign. Frysetørret hindbær til at give figenpålægen en anden smag 🙂
Mvh. Trine
Har du prøvet at lave det i andet end en foodprocessor?
Hej Rikke.
Nej det har jeg ikke.
Mvh. Trine
Hej..
Kan man tilsætte lidt atamon i den færdige masse så det kan holde sig lidt længere?
Hej Anita.
Der må jeg desværre være dig svar skyldig. Jeg har kun hørt om at man skyller beholderen i Atamon, men ikke at man kan komme det direkte i.
Mvh. Trine