Havregrød med banan

Portioner: 1

Tid: 5 min.

Ingredienser:
  • 1 dl. finhvalsede havregryn
  • 2 dl. vand
  • ½ lille moden banan
  • 1 tsk. fedtstof
  • Lidt sødmælk, modermælk eller drikkeklar modermælkserstatning

Hæld havregryn og vand i en gryde og lad det koge under omrøring i ca.2-3 min. Tag gryden af varmen og mos bananen og rør det i grøden. Tilsæt fedtstof, rør derefter mælk i til det har den rette konsistens.

Fryseegnet: Nej

1 kommentar
  • Maria siger:

    Jeg har prøvet denne, min søn var vild med det. Jeg brugte stav blender til at gøre grøde helt fin.
    Jeg prøvede at fryse den, og det kan den sagtens. ?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This