Hvid fisk med kartoffel og gulerod

Portioner: 2-3

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 25 g kogt hvid fisk (filet)
  • 1 spsk. kogt gulerod
  • 1 spsk. kogt kartoffel
  • 1 tsk. fedtstof (smør eller olie)
  • Evt. modermælk eller drikkeklar MME

Skær gulerod og kartoffel og skær dem i tern. Kom grøntsagerne i en gryde med kogende vand. Læg låg på og lad det simre. Efter ca. 7 min. dampes eller koges fisken i vand, til den er gennemkogt (ca. 6 min.). Tag alle ingredienser af varmen, hæld vandet fra og lad det køle af. Kom alle ingredienserne i et blenderglas eller en dyb skål og blend med en stavblender. Tilsæt modermælk eller drikkeklar MME til du får den rette konsistens.

1 kommentar
  • Line siger:

    Kan det fryses?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This