Kartoffelomelet med feta

Portioner: 5-6

Tid: 30 min.

Ingredienser:
 • 750 g. kartofler, skrællet og skåret i tern
 • ½ spsk. olie
 • 2 tomat, hakket og befriet for kerner og væde
 • 1 fed hvidløg, presset
 • 100 g. fetaost i tern
 • 6 æg, sammenpisket

Kom kartoflerne i en gryde med vand og kog dem møre i ca. 10 min. Sautér dem med hvidløg på en pande i ca. 5 min. Tilsæt tomat og steg videre i et par minutter. Hæld blandingen i skål med fetaost og æg og bland det godt sammen. Hæld det tilbage på den varme pande og skru ned til middel varme. Steg den i 8-10 min. under låg. Vend omeletten  ved hjælp af låget og steg yderligere et par minutter. Drys evt. med purløg og servér.

Fryseegnet: Nej

3 kommentarer
 • Malene siger:

  Hvorfor skal det være pasteuriserede æg?

 • Tulle siger:

  Ærgerligt det ikke er fryseegnet, for 750 gram kartofler får jeg dem nok ikke til at spise he he

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *