Tænd ovnen på 200 grader. Hak de soltørrede tomater, gulerødder og rød peber i en minihakker, til det er finthakket. Bland grøntsagerne godt sammen med kødet i en skål. Tilsæt persille, krydderier, æg, og mel – og bland det godt. Tag nu den mængde fars fra, du mener dit barn kan spise og krydder derefter blandingen med salt og peber. Tag en bageplade med bagepapir, form farsen til frikdeller og læg dem på pladen. Læg evt. dellerne til dit barn så du kan kende dem. Bag dem nu i 20-25 min.
Fryseegnet: Ja
Måske bør det lige tilføjes at de ikke kan genopvarmes pga. persillen.
De er derfor ikke fryseegnede – medmindre persillen skiftes ud med et andet krydderi, eller de ikke varmes ifm. optøning…
Hej Heidi.
Tak for din henvendelse. Du må gerne genopvarme persille. Det er korrekt at man sagde det engang, men dette gælder ikke idag. Men man skal sørge for at persillen er tilsat i maden og ikke drysset over, men så det er blevet varmet igennem én gang i forvejen. Se nedenfor:
http://www.arla.dk/Arla-Forum/Spoergsmaal-svar/Mad-og-opskrifter/kan-jeg-genvarme/
Mvh. Trine
Min søn er vild med kyllinge deller. Prøv evt ingefær og soya. Det smager vildt godt