Kyllinge-finger-snacks

Portioner: 8-10 stk.

Tid: 20 min.

Ingredienser:
  • 100 g. hakket kylling
  • 1 mellemstor skrællet gulerod
  • 1 medium æble fri for skræl og kernehus
  • 1 fed hvidløg
  • ½ lille løg
  • 1 lille æggeblomme, pisket
  • 1 / 4 dl. rasp
  • knivspids knust, tørret timian
  • knivspids friskkværnet sort peber
Tænd ovnen på 200 grader. Riv gulerod, æble, hvidløg og løg. Put det i en skål, sammen med kyllingekødet. Tilsæt pisket æggeblomme, rasp, timian og sort peber og bland det godt. Tag små kugler af farsen og rul ud i 8 små “pølser”. Anbring dem på en bageplade og sæt dem i ovnen i ca.10 min. eller til de er gyldne og gennemstegt. Lad dem køle af og server dem som fingermad med lidt grønt til.
Fryseegnet: Ja
6 kommentarer
  • Louise siger:

    Lidt misvisende at der det ene sted står kyllingetern og det andet sted hakket kylling. Ellers god ide =)

  • Louise Vedel siger:

    Hej Trine

    Vil lige hører om dette er en opskrift de kan spise allerede fra 6 mdr.?

    Mvh Louise

  • mette siger:

    Skal kød ikke varmes op til 75 grader inden det må spises eller må det gerne spises kold?

  • Gitte siger:

    Det kan vel godt koges og moses sammen med grøntsager så de kan få det før 9 måneder ? ?
    Mon man kan bruge okse eller svinekød ?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This