Tænd ovnen på 200 grader. Riv gulerod, æble, hvidløg og løg. Put det i en skål, sammen med kyllingekødet. Tilsæt pisket æggeblomme, rasp, timian og sort peber og bland det godt. Tag små kugler af farsen og rul ud i 8 små “pølser”. Anbring dem på en bageplade og sæt dem i ovnen i ca.10 min. eller til de er gyldne og gennemstegt. Lad dem køle af og server dem som fingermad med lidt grønt til.
Fryseegnet: Ja
Lidt misvisende at der det ene sted står kyllingetern og det andet sted hakket kylling. Ellers god ide =)
Hej Louise.
Jeg beklager, det var en tastefejl. Det er hermed rettet.
God aften og tak 🙂
Mvh. Trine
Hej Trine
Vil lige hører om dette er en opskrift de kan spise allerede fra 6 mdr.?
Mvh Louise
Hej Louise.
Det må de godt, men de får nok mere ud af det når de bliver lidt større. Jeg har derfor sat den til 9 mdr. 🙂
Mvh. Trine
Skal kød ikke varmes op til 75 grader inden det må spises eller må det gerne spises kold?
Det kan vel godt koges og moses sammen med grøntsager så de kan få det før 9 måneder ? ?
Mon man kan bruge okse eller svinekød ?