Skær gulerod og rosenkål i tern. Put det i en gryde med vand sammen med pasten og bring det i kog. Lad det simre i ca. 10 min. eller til pastaen er helt mør. Når der er 6-7 min. tilbage af kogetiden, tilsættes majs og bønner i gryden.
Hæld vandet fra, riv osten og føje det til grøntsager og pasta. Rør til osten er fuldstændig smeltet. Hæld det i en foodprocessor eller blend med en stavblender, til du får den ønskede konsistens.
Fryseegnet: Ikke afprøvet
Tak for nogle dejlige opskrifter. Min datter spiser op hver gang jeg serverer en af opskrifterne herfra sitet.
Men et spørgsmål: hvornår tilsættes bønner og sukkerærter, som du skriver i ingrediens-listen?
Mvh Tina
Hej Tina.
Det er jeg glad for at hører. Den har også været popluær ved mine unger 🙂
Ja det har jeg vist lige glemt at skrive – tak fordi du gør opmærksom på det. De skal bare med i gryden sammen med de andre grøntsager, når der er 6-7 min tilbage af kogetiden.
Opskriften er hermed rettet 🙂
Mvh. Trine
Er det friske Majs eller på dåse?
Hej Maria.
Jeg plejer at bruge frosne majs, syntes der er mere smag i 🙂
Mvh. Trine
Jeg troede ikke børn under 1 år måtte få noget fra koen andet end kødet? Her tænker jeg på osten? Eller tager jeg helt fejl?
Vh
Shan