Pasta med gulerod og rosenkål

Portioner: 1

Tid: 25 min.

Ingredienser:
  • 1 lille skrællet gulerod
  • 50 g. renset rosenkål
  • 25 g. grønne bønner
  • 25 g. majs
  • 50 g. pasta, f.eks. skruer
  • vand
  • 50 g. mild cheddar ost

Skær gulerod og rosenkål i tern. Put det i en gryde med vand sammen med pasten og bring det i kog. Lad det simre i ca. 10 min. eller til pastaen er helt mør. Når der er 6-7 min. tilbage af kogetiden, tilsættes majs og bønner i gryden.

Hæld vandet fra, riv osten og føje det til grøntsager og pasta. Rør til osten er fuldstændig smeltet. Hæld det i en foodprocessor eller blend med en stavblender, til du får den ønskede konsistens.

Fryseegnet: Ikke afprøvet

5 kommentarer
  • Tina siger:

    Tak for nogle dejlige opskrifter. Min datter spiser op hver gang jeg serverer en af opskrifterne herfra sitet.
    Men et spørgsmål: hvornår tilsættes bønner og sukkerærter, som du skriver i ingrediens-listen?

    Mvh Tina

    • Hej Tina.

      Det er jeg glad for at hører. Den har også været popluær ved mine unger 🙂

      Ja det har jeg vist lige glemt at skrive – tak fordi du gør opmærksom på det. De skal bare med i gryden sammen med de andre grøntsager, når der er 6-7 min tilbage af kogetiden.

      Opskriften er hermed rettet 🙂

      Mvh. Trine

  • Maria siger:

    Er det friske Majs eller på dåse?

  • Shan siger:

    Jeg troede ikke børn under 1 år måtte få noget fra koen andet end kødet? Her tænker jeg på osten? Eller tager jeg helt fejl?

    Vh

    Shan

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This