Sæt vandet over i en kogekedel eller gryde. Svits løgene i lidt olie, til de er bløde. Rør basmatirisene i , og hæld det kogende vand over. Læg låg på, og lad det simre i 8 min. Bland persillerod i, læg låg på, og lad det koge i ca. 12 min. mere ved lav varme, rør rundt, til vandet er kogt væk. Mens dette koger, steges de hakkede tomater i 2 min. Rør osten i, og bland de to ting groft sammen med en gaffel inden servering. Hvis blandingen er for grov, blend da med stavblender så det får den rette konsistens.
Hvor lang tid kan det holde sig i køleskabet?
Hej Anita.
Du skal regne med max to dage i en tætsluttet boks.
God aften 🙂
Mvh. Trine
Hvor mAget månder skal baby være til at får det her
Hej Mariam.
Babyer må få ris fra de er 6 mdr, men de skal selvfølgelig være klar til grovere med inden man begiver sig ud i denne opskrift 🙂
Mvh. Trine
Hej Trine
Wow den var et hit!
Tåler retten genopvarmning?
Mvh Cecilie