Bland kød og æg i en skål. Sæt en mellemstor gryde over med vand og form massen til kødboller i den ønskede størrelse. Når kødbollerne når overfladen er de færdig, de må endelig ikke få for meget, så tjek evt. ved at skære en over.
Fryseegnet: Ja. Når der nu laves en så stor portion, bliver alle kødboller sandsynligvis ikke spist på en gang. Frys dem derfor ned i små fryseposer.
[…] æg skåret i kvarte Mild skæreost i stave Skiver eller stykker af kylling eller kalkun Miniature kødboller lavet af hakket kylling, kalkun, lam eller oksekød Hytteost Rosiner Riskager uden salt Cristini […]
Hej 🙂
Jeg havde forstået man godt kunne lave kødboller fra 6-7 mdr hvis bare man “moser” den før de skal spise den… er det forkert? Kan se du har den under 9-12 mdr (min datter er 8,5 mdr)
VH Sille
Hej Sille.
Ja du kan sagtens lave kødboller til de små på 6-7 mdr. Grunden til at disse ikke er under 6-9 mdr., er pga. spinaten. Der er en del nitrat i spinat, selleri og rødbeder, og det må de små ikke få for meget af. Du kan sagtens lave dem til dit barn, det skal bare ikke have dem hver dag i en hel uge. Du kan også sagens udelukke spinaten fra opskriften 😉
Mvh. Trine
Jeg troede ikke der måtte komme hvidløg, løg og peber i til babyer på 6 mdr.
Er der en opskrift til 6 mdr med kød ? Alt det kød og kylling de må få ?
🙂
Hej Louise.
Det må de der gerne. Så længe det blendes i f.eks. fars og de ikke får det rent (smager iøvrigt heller ikke godt rent :))
Mvh. Trine
Det er vigtigt at være obs på at babyer ikke må få nitratholdige grøntsager såsom spinat ofte….