Spinatgratin

Portioner: 3-5

Tid: 60 min.

Ingredienser:
  • 250g spinat, kogt og befriet for væde, finthakket
  • 150 g. hytteost
  • 4 æggeblommer og 4 æggehvider
  • 50 g. revet ost
  • salt og peber

Tænd ovnen på 200 grader. Rør spinaten sammen med æggeblommerne. Rør herefter hytteost og revet ost i. Pisk æggehviderne stive og vend dem i spinatblandingen sammen med lidt peber. Hæld det hele i en smurt ovnfast skål eller fad og bag i 30-45 min. Server sammen med f.eks. dampet fisk.

Fryseegnet: Nej

NB! Vær opmærksom på at baby ikke må få for meget spinat, selleri og rødbede pga. et højt indhold af nitrat. Læs mere om det her

2 kommentarer
  • Rikke siger:

    Kan man bruge 250 frisk spinat i stedet?

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *