Test: Babymoov mælkedispenser

Jeg har de seneste par uger testet en mælkedispenser fra Babymoov. Dispenseren er lavet i en forholdsvis blød slags plastik og kan derfor godt gøre det svært at skrue delene korrekt sammen. Den er 21 cm høj og 8 cm i diameter, uden pba og kan gå i opvaskemaskinen. Den har fire meget rummelige rum, måske endda lidt for store, taget i betragtning af hvor meget mælkepulver man skal bruge pr. flaske. Det er nemt at få indholdet ud via den runde åbning som er i toppen. Den gøre at man ikke spilder og man kan hurtigt og nemt hælde mælkepulveret i flasken.

Det er praktisk at man kan skrue den tomme beholder i bunden, så der altid er en ny fyldt beholder klar – man skal dog skrue en stor del af dispenseren fra hinanden, da toppen også skal af før man kan skue den i bunden, og herefter skrue den på, den ”nye” fyldte beholder. Det er ret upraktisk, men ideen er go, bare ikke helt gennemført.

Derudover er den meget praktisk til f.eks. snacks, frugt o.lign. til baby på farten, da rummene netop er forholdsvis store.

Karakter: 3 ud af 5

Kan købes hos www.mammashop.dktil 59 kr.

babymoov-dispenser02

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *