Test: Brother Max rejseskål

Der findes mange forskellige, smarte skåle og opbevarings produkter på markedet, men denne fra Brother Max har det hele. Vi har testet dette lækre produkt, som helt sikkert lever op til kvaliteten, man som mor forventer af babyprodukter. Brother Max rejseskål er super nem at have med og der er hvad du har brug for.

Skålen leveres med to varmesensor skeer, tætsluttende låg, indsats med to rum samt lille rum i låget med plads til skeerne. Alle dele er uden (BPA) biephenol-a, parabener, parfumer eller andre skadelige stoffer, kan gå i opvaskeren og mikroovn.

IMG_20131010_095858

Den orange ekstra indsats, gør at det er nemt både at have grød, færdiggrødpulver og mos med til baby. Man fjerne nemlig bare indsatsen og blander den ønskede mængde til baby i den røde skål. Derefter kan det varmes i mikroovnen hvis ønsket. Under låget til skeerne, sidder der 4 ventilations huller, som leder dampen ud, så det nederste låg bliver på og maden ikke sprøjter ud i mikroovnen. Skeerne med varmesensor gør at baby med sikkerhed ikke brænder sig på maden. Skeen bliver gul hvis maden er for varm.
Vi har testet den i praksis, gennem et par uger og haft den med diverse steder, til vores datter på fem måneder. Det er et produkt som har levet op til vores forventninger og som har gjort hverdagen på farten nemmere.

IMG_20131010_095832IMG_20131010_095806

Karakter: 4,5 uf af 5

Kan købes hos www.mammashop.dk til 79 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *