Test: The Wean Machine

The Wean Machine, desværre ikke årets opfindelse.

The Wean Machine er beregnet til at mose frugt, grønt, pasta, kød og lign. til baby, derhjemme og på farten. Der medfølger to sigter i forskellige størrelser og en ske. The Wean Machine fungerer således: Man fylder det ønskede mængde mad i beholderen og presser sigten henover.

Men jeg erfarer desværre at det ikke er alle ting man kan putte i. Madevaren skal være meget blød før det fungerer. Bananer, meget moden avokado og meget udkogte kartofler kan godt mases, både med den store og den lille maske. Det er dog desværre ikke det hele som mases op i beholderen. Bagefter sidder der et lag af rester i bunden, som ikke kommer med. Gulerødder skal koges til ugenkendelighed, før man har en chance for at mase det. Desværre mister man en hel del vitaminer, ved at gøre dette.

Ideen er meget god, men i praksis fungerer det ikke. Det giver mere opvask og så fylder den en del i både opvaskeren og pusletasken. Grib en gaffel og mas til, den gør arbejdet udmærket!

IMG_20131029_113115IMG_20131029_113045IMG_20131029_113149IMG_20131029_113214

Karakter: 1 ud af 5 – får én karakter for ideen!

2 kommentarer
 • Britta Bruun-Nielsen siger:

  Jeg købte denne da min søn var startet på at få mere fast mad, og tænkte at den ville være fantastisk at have med på ferie og i byen, så man altid kunne lave det friskt og nemt.
  Men sådan skulle det ikke gå. Alt skulle koges til ukendelighed. Sien bukkede hvis det ikke var meget blødt og det kunne tage meget lang tid at mose det mad der skulle laves. Måtte til slut altid overgive mig til den sikre vinder gaflen.
  I opvaskemaskinen tager den plads og samler vand i håndtaget, selvom man ligger den så det ikke burde ske vender den og du kan så starte forfra med at tørre den i hånden. Så ingen hjælp til opvasken.
  Jeg vil bestemt ikke anbefale den til nogle. Anskaf hellere en smart skål og en gaffel, det ved man da hvad er og virker.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *