Torskemos med grønt

Portioner: 1

Tid: 15 min.

Ingredienser:
  • 30 g. torsk eller anden hvid fisk
  • 1 spsk. vand
  • ½ spsk. smør
  • 1 spsk. ærtpuré
  • 1 spsk. kartoffelmos
  • Evt. lidt modermælk eller drikkeklar MME

Tag en gryde med lidt vand med dampindsats og damp fisken til den er mør, ca. 5-10 min. Kom fisk og resten af ingredienserne i et blenderglas eller en dyb skål og blend med en stavblender. Tilsæt evt. modermælk eller drikkeklar MME til du har den rette konsistens.

Opskrift på ærtepuré

Opskrift på kartoffelmos

6 kommentarer
  • ditte siger:

    Er denne ret mon fryse venlig, hvis man ikke putter mælk i før det er tøet op? 🙂

    • Hej Ditte.

      Jeg vil ikke anbefale at fryse det ned, har dog ikke selv prøvet at fryse denne ret – men har erfaring med at allerede tilberedt fisk godt kan blive tørt og trist.

      God weekend.

      Mvh. Trine

  • Vania siger:

    Kan det tænkes at man kan bruge olie istedet for smør?

  • Hülya siger:

    Skal ærtpure og kartoffelpure blendes med fisken ? 🙂

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Toolbar CSE Clients Maps Images IPV4 Google Add This