Yoghurt med abrikos og banan

Portioner: 2-3

Tid: 10 min.

Ingredienser:
  • 4 hakkede tørrede abrikoser (skal være svovlfri)
  • 3 spsk. vand
  • 2 spsk. mild naturlig yoghurt (ikke fedtfattig)
  • 1 medium størrelse moden banan

Læg abrikoserne i en gryde, dæk med vand, bring det i kog og kog ved svag varme i 2-3 minutter. Put dem i et blenderglas eller en dyb skål, sammen med yoghurt og banan og blend til en puré.

3 kommentarer
  • Chanette siger:

    Ved du om det kan fryses eller hvor lang tid holdbarheden er i køleskab?

    • Hej Chanette.

      Kan se du har fundet ud af det 🙂 Ja det er nemlig en lille portion, så den skulle gerne være hurtigt væk. Men hvis du vælger at undlade yoghurten, og bare lave en abrikos/banana mos, kan den fryses i op til 2 mdr.

      God weekend og beklager det sene svar.

      Mvh. Trine

  • Chanette siger:

    nååååå nærlæste lige og det er jo kun en lille portion så den er væk på 2-3 dage

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *